Støyp sine hjemmesidemaler

Nedenfor kan du velge mellom hjemmesidemalene til Støyp. Alle har lik lav fastpris (5.990,-), raske og effektive å ferdigstille, og enkle å oppdatere om du ønsker det selv. Hver støypeform har en fast struktur med enkelte valgmuligheter, hvor farger, skrifttyper og innhold tilpasses din bedrift eller forening.
Malene er ikke begrenset til bransjen i eksempelsidene - denne illustrerer kun strukturen og mulighetene i hver form.
Støypform 1, Hjemmesidemal fra Støyp

Støypeform 1

Støypeform 1 kjennetegnes best ved det store bildet på toppen av hver side, en moderne meny, flere bildegallerier og store innholdsflater. Mulighet for å ha nyheter / referanser og standardpakken inkluderer 3 temasider med valgfritt innhold.
Malen passer de fleste bransjer og foreninger, og egner seg spesielt godt om du har spesielle ønsker til innhold (eks. info om medlemskap i en forening).
Eksempelsider:
Støypeform 1
Støypform 2, Hjemmesidemal fra Støyp

Støypeform 2

Støypeform 2 er en moderne hjemmeside med store bildeflater, hvor den viktigste informasjonen blir presentert på én side. Egner seg godt som en enkel landingsside, men du kan også presentere mange produkter / tjenester, hvis du ønsker det.
Malen passer de fleste bransjer og foreninger, og egner seg spesielt godt for deg som ønsker store bildeflater.
Eksempelsider:
Støypeform 2
Støypform 3, Hjemmesidemal fra Støyp

Støypeform 3

Støypeform 3 er kanskje den malen med mest tradisjonell struktur. En tydelig toppmeny og elegant presentasjon, hvor du har mulighet for å ha nyheter / referanser. Tilrettelagt for å skrive om flere ulike tjenester / produkter på en felles underside.
Malen passer de fleste bransjer og foreninger.
Eksempelsider:
Støypeform 3
Støypform 4, Hjemmesidemal fra Støyp

Støypeform 4

For deg som ikke har eller ikke ønsker å bruke særlig mye bilder på nettsiden, vil Støypeform 4 være det beste valget. Et stilrent rammeverk for en seriøs presentasjon av din bedrift.
Malen passer de fleste bransjer og foreninger.
Eksempelsider:
Støypeform 4

Støyp passer ikke for alle, men er perfekt for noen

Velg en av malene over og bestill ny hjemmeside i dag. Har du spørsmål, hører vi gjerne ifra deg.
Copyright TALA | 
Personvern
linkcrossmenuarrow-right