Støyp logo
Støyp favicon

Hvorfor velge Støyp?

Du ønsker ny nettside for bedriften og det er drøssevis av aktører som ønsker å hjelpe deg med jobben. Bør du velg Støyp og eventuelt hvorfor?

Vi er ærlige på at Støyp ikke passer for alle, men vi vet også at det er perfekt for mange. Hvis du ikke har problemer med at oppsettet er fastsatt og gjenbrukes, får du en moderne og brukervennlig nettside til svært lav pris.


Rimelig kvalitet

Ved å gjenbruke malverkene til flere bedrifter, kan vi fordele utviklerkostnaden på flere prosjekt. Dette gir høyere kvalitet og brukervennlighet. Hver form er bygget på begrenset bruk av kildekode, noe som gjør sidene godt tilrettelagt for søkesynlighet og raske å laste.

Profesjonell aktør

Til tross for at vi leverer rimelige hjemmesider, driver vi ikke med dette som hobby. TALA, selskapet bak Støyp, har siden 2014 levert noen hundre hjemmesider. Vi har ennå ikke opplevd negative tilbakemeldinger fra kunder, vi er godt kjent med trender og krav, og vi er tilgjengelig for deg som kunde også i årene som kommer.

Videomanualer

Med Støypformene får du videomanualer som viser hvordan du selv klarer å oppdatere nettsidene enkelt, det uten spesielt teknisk kunnskap. Ønsker du at vi gjør oppdateringene for deg ved behov, løser vi det.

Kan utvikles videre

Støyp handler om å bygge best mulig hjemmesider til lavest mulig fastpris. Da må vi avgrense valgmulighetene innenfor prisrammen. Det er likevel ingen begrensninger for videreutvikling om du senere skulle ønske flere undersider, nettbutikk, bookingløsninger e.l.

Tidsbruk

Tidsbruk er viktig både for oss og deg som bedriftsleder. Støyp har effektivisert alle prosesser slik at du kan bruke minimalt med tid på prosessen.

cross