Hjemmesideproduktet, Støyp - logo
Støyp favicon

Hvorfor velge Støyp?

Du ønsker ny nettside for bedriften og det er drøssevis av aktører som ønsker å hjelpe deg med jobben. Bør du velg Støyp og eventuelt hvorfor?
Vi er ærlige på at Støyp ikke passer for alle, men vi vet også at det er perfekt for mange.
Hvis du kan godta at sideoppsett og -struktur gjenbrukes på andre sine sider, får du en moderne og brukervennlig nettside til latterlig lav pris.
Støyp favicon

Rimelig kvalitet

Våre former er bygget i verdens mest brukt nettsideverktøy, Wordpress, som gir høy grad av kvalitet og brukervennlighet. Hver form er bygget fra bunnen av og med begrenset bruk av kildekode, noe som gjør sidene godt tilrettelagt for søkesynlighet og raske å laste.

Støyp favicon

Profesjonell aktør

Til tross for at vi leverer rimelige hjemmesider, driver vi ikke med dette som hobby. TALA, selskapet bak Støyp, har siden 2014 levert noen hundre hjemmesider. Vi har ennå ikke opplevd negative tilbakemeldinger fra kunder, vi er godt kjent med trender og krav, og vi er tilgjengelig for deg som kunde også neste år!

Støyp favicon

Videomanualer

Med Støypformene får du videomanualer som viser hvordan du selv klarer å oppdatere nettsidene enkelt, det uten spesielt teknisk kunnskap. Ønsker du at vi gjør oppdateringene for deg ved behov, løser vi det raskt.

Støyp favicon

Kan utvikles videre

Støyp handler om å bygge best mulig hjemmesider til lavest mulig fastpris. Da må vi avgrense valgmulighetene innenfor prisrammen. Det er likevel ingen begrensninger for videreutvikling om du senere skulle ønske flere undersider, nettbutikk, bookingløsninger e.l.

Støyp favicon

Tidsbruk

Mange har ikke mulighet for å bruke mye tid på å etablere eller oppdatere en hjemmeside. Støyp har effektivisert alle prosesser slik at du kan bruke minimalt med tid på prosessen. Vi kan også hjelpe deg med innholdet, hvis det er ønskelig.

envelopephone-handsetcrossmenu