Slik står hjemmesiden din fra Støyp raskt ferdig

Hjemmeside fra Støyp skal ikke kun være rimelig, men også rask og enkel å ferdigstille. Nedenfor ser du hvordan prosessen arter seg - steg for steg.
01

VELG MAL

Her velger du hvilken av malene du syns passer best til din bedrift/ forening e.l. Husk at vi på alle maler kan endre farger, skrifttyper o.l. slik at din visuelle profil kommer tydelig frem, om du ønsker dette.
Tenk gjennom hva du har behov for - er det viktig for deg å få vist store bilder, trenger du en blogg-funksjon, eller annet?
02

INNHOLD

Du har valgt mal, og lagt inn bestilling på denne. Om du ønsker å skrive innholdet til hjemmesiden selv, vil du få tilsendt et skjema som tydelig beskriver hvilken info som skal hvor. Her fyller du enkelt inn teksten på avmerkede områder, så legger vi det inn for deg.
Ønsker du at vi lager innholdet, avtaler vi et telefonmøte og setter opp forslag til deg.
03

KORREKTUR

Når vi har kommet til steg 3, er alt innhold plassert i malen du har valgt, og hjemmesiden din er nå teknisk sett ferdig. Det er imidlertid viktig at du gjennomgår hjemmesiden før den lanseres og gjøres synlig for alle.
04

FERDIG

Når korrekturen er ferdig og alt innholdet er på plass, er det kun ferdigstillingen som gjenstår. Siden vil nå bli publisert på nett.
Gratulerer - hjemmesiden din er ferdig!

Fortsatt ikke helt overbevist?

Bare ta kontakt, så svarer vi gjerne på dine spørsmål!
Copyright TALA | 
Personvern
crossmenuarrow-right