Støyp logo

Om oss

I fjellstrøkene sentralt i Sør-Norge finner du folkene bak Støyp. Hjemmesideproduktet er utviklet og drives av Tala, et byrå i Valdres.

Hvorfor Støyp?

Siden 2014 har Tala levert noen hundre hjemmesider, ofte komplekse og spesialtilpassede løsninger. Vi tror fortsatt at mange er tjent med å utarbeide slike presentasjoner digitalt, men vi innser at en del virksomheter ønsker enklere, raskere og rimeligere alternativer.

Med Støyp har vi et meget godt produkt også for denne målgruppen. Ved å utarbeide gode tekniske løsninger som kan gjenbrukes vil utviklerkostnaden vår fordeles på flere prosjekter og våre kunder får hjemmesider som holder høy kvalitet til en lav fastpris. Eneste bakdelen er at andre bedrifter kan ha lik struktur og innholdsplassering på sin side.

Trygghet

Vår bransje består av mange useriøse aktører, enkelte nærmer seg kjeltringskap i våre øyne. Derfor har vi siden oppstartet i 2014 vært svært opptatt av trygghet for vår kunder. Både med tanke på god kommunikasjon, reelle kostnadsestimat og tilbud, og at våre kunder er trygge på vår kompetanse.

Dette er et fokusområde vi selv har nytt godt av ved å ha fått en stor lojal kundeskare, som ofte anbefaler oss videre.

Kvalitet og tilstedeværelse

For å få en god nettside som fungerer til det du ønsker, er alltid innholdet den viktigste faktoren. Likevel er det av flere årsaker viktig at nettsiden din holder høy teknisk kvalitet og at den er bygget i samsvar med lover og regler.

Ønsker du en rimelig hjemmeside er ofte alternativene dine til Støyp å benytte personer som driver med dette som hobby. Ved å velge oss får du en profesjonell aktør med god kompetanse, erfaring og som du kan være trygg på er tilgjengelig også i tiden etter at siden er satt opp.


cross