Støyp logo
Vi tilbyr rimelige hjemmesider for tømrere og snekkere, og har et illustrasjonsbilde av en snekker som arbeider

Rimelig hjemmeside for tømrere / snekkere

Driver du som tømrer / snekker og vurderer ny hjemmeside for bedriften? Med ferdige tilpassede malverk, fastpriser og gode prosesser, har Støyp gjort dette med hjemmeside enklere, raskere og billigere for deg.

Vi har jobbet med mange tømrerbedrifter og ser at hjemmesider er viktig også i denne bransjen. Bedriften din fremstår mer profesjonell, du blir synlig digitalt når nye kunder leter etter en tømrer og ikke minst er du bedre tilgjengelig når gamle kunder skal "finne deg igjen" (det hjelper lite med godt rykte og jungeltelegraf, hvis anbefalte kunder ikke finner deg enkelt).

Til tross for den store verdien en nettside kan ha for deg og din bransje, ser vi det er mange som har dårliger nettsider eller kanskje ikke i det hele tatt. Årsaken for de fleste virker til å være en kombinasjon av lite tid til å sette seg inn i dette og gode tider med mye arbeid de senere år.

Hva bør en nettside for en tømrer inneholde?

I tømrerbransjen er det ofte utfordrende å formulere unikt innhold som skiller deg fra konkurrentene. For å sette det på spissen så driver de fleste av dere med nybygg, tilbygg og rehabilitering, har lang erfaring og er fagutdannet.

Det viktigste er nok å ha en nettside, om den så er enkel. Slik blir det ihvertfall mulig å finne deg digitalt.

Ønsker du å gjøre noe mer ut av nettsiden, så handler det om å finne ut hva som kan gi deg et konkurransefortrinn. Det mest nærliggende er kanskje å presentere referanseprosjekter? Det er en mulighet for kundene til å selv se at dere er dyktige og kanskje få inspirasjon til sitt prosjekt.

Hvorfor Støyp?

Med ferdige malverk, fastpriser og en gjennomarbeidet prosess, har vi i Støyp gjort det enklere, raskere og billigere for deg å etablere hjemmeside for bedriften. Sender du oss tekst og bilder, så har du ferdig nettside på 1 uke, til kun 7650,- eks mva!

Alle vår maler har gode videomanualer slik at du enkelt kan oppdatere og publisere innhold på siden selv hvis du ønsker det.

Vi har nok jobbet med 50-60 tømrerbedrifter fra før og har god forutsetning for å hjelpe deg med innholdet hvis du ønsker det, men dette er ikke inkludert i fastprisen.

Hvilke malverk passer deg?

Når du nå skal velge en mal i Støyp så bør dette gjøres basert på innholdet du ønsker på siden. F.eks. om du ønsker å vise frem pågående og gjennomførte prosjekter på siden. Farger, skrifttyper og innhold tilpasses din bedrift.

I din bransje kan de fleste av våre malverk passe, men nedenfor har vi satt opp noen forslag. Usikker? Bare ta kontakt på tlf. 958 26 757 - simen@tala.no

Bloggpost fra Støyp
Publisert: 27/04-2023
Skrevet av: Simen Valdemar Thorsrud

Støypform 3

Et rent og tradisjonelt oppsett som egner seg spesielt godt hvis du ønsker vise frem referanseprosjekter. Eksempelside basert på en maskinentreprenør, men passer bra også for tømrere.

Les mer om malverket

Støypform 6

Et minimalistisk oppsett som krever mindre bildemateriell. Her presenterer man egentlig hele selskapet på en side, med mulighet for å legge til tjenesteundersider. Tjenester / «hva gjør vi» i eksempelsiden kan også omdannes til referanseprosjekter, hvis man ønsker det. Eksempelside av en taktekker, men passer bra for tømrer.

Les mer om malverket

Støypform 11

En oversiktlig presentasjon hvor du kan velge en enkel presentasjon på selskapet over kun en side, eller ha egne tjenesteundersider. Nyhetsdelen kan omdannes til referanseprosjekter. Eksempelside av et snekkerverksted, men passer bra for tømrer.

Les mer om malverket

Støypform 14

Her kan du presentere hele selskapet ditt på en enkelt side. Oversiktlig og enkelt hvis du ikke ønsker så mye informasjon. Eksempelside av et tømrerfirma.

Les mer om malverket
cross