Støyp logo
Rimelig hjemmeside for maskinentreprenør, hvor toppbildet er presentert en gravermaskin og dumper

Rimelig hjemmeside for maskinentreprenør

Driver du som maskinentreprenører, anleggsgartner eller en annen type entreprenører innen anleggsbransjen, vil jeg gjette du har et litt anstrengt forhold til dette med hjemmeside.

Du syns kanskje det er vanskelig å helt forstå poenget og hvordan man går frem, eller kanskje bare ikke tiden helt strekker til?

Også for bedrifter i anleggsbransjen er en hjemmeside verdifull. Hvorfor avhenger av virksomhetens størrelse og satsing. Nettsiden er den som gjør deg tilgjengelig for gamle kunder, den gjør deg synlig for nye kunder og for mange er den det første møte med ditt selskap (f.eks. ved rekruttering).

Hvorfor Støyp?

Med ferdige malverk, fastpriser og en gjennomarbeidet prosess, har vi i Støyp gjort dette med hjemmeside enklere, raskere og billigere for deg. Sender du oss tekst og bilder, så har du ferdig nettside på 1 uke, til kun 7650,- eks mva!

Alle vår malverk har gode videomanualer slik at du enkelt kan oppdatere og publisere innhold på siden selv fremover.

Vi har jobbet med 20-talls bedrifter i anleggsbransjen og har grei forutsetning for å hjelpe deg med innholdet hvis du ønsker det, men dette er ikke inkludert i fastprisen.

Hvilke malverk passer deg

Når du nå skal velge et malverk i Støyp så bør dette gjøres basert på innholdet du ønsker på siden. F.eks. om du ønsker å vises frem pågående og gjennomførte prosjekter på siden.

I din bransje kan de fleste av våre malverk passe, men nedenfor har vi satt opp noen forslag. Usikker, bare ta kontakt på tlf. 958 26 757 - simen@tala.no

Bloggpost fra Støyp
Publisert: 19/04-2023
Skrevet av: Simen Valdemar Thorsrud

Støypform 3

Et rent og tradisjonelt oppsett som egner seg spesielt godt hvis du ønsker vise frem referanseprosjekter. Her har vi også en eksempelside basert på fiktiv entreprenør.

Les mer om malverket

Støypform 6

Et minimalistisk oppsett som krever mindre bildemateriell. Her presenterer man egentlig hele selskapet på en side, med mulighet for å legge til tjenesteundersider. Tjenester / «hva gjør vi» i eksempelsiden kan også omdannes til referanseprosjekter, hvis man ønsker det.

Les mer om malverket

Støypform 8

Også et minimalistisk oppsett, men med flere bildegalleri på sidene. Her har du mulighet til å skrive litt mer om ulike tjenester (eks. graving, massetransport, steinmur) på egne undersider.

Les mer om malverket

Støypform 12

Et stilig rammeverk hvor du får egen undersider for ulike tjenester, men her presentert med bilde på forsiden.

Les mer om malverket

Støypform 14

Her kan du presentere hele selskapet ditt på en enkelt side. Oversiktlig og enkelt hvis du ikke ønsker så mye informasjon.

Les mer om malverket
cross