Støyp logo
Vi leverer rimelige hjemmesider til butikker og illustrerer det med dette bildet fra en klesbutikk

Rimelig hjemmeside for butikker

Driver du butikk lokalt og vurderer å opprette en hjemmeside? Med ferdige tilpassede malverk, fastpriser og gode prosesser har Støyp gjort dette enklere, raskere og billigere for deg.  

Vi hører til stadighet om det store skiftet hvor flere og flere går fra å handle i fysiske butikker til å handle på nett. Dette er nok en utvikling det er vanskelig å snu, men hvilke muligheter har du og din fysiske butikk?

Dette er en problemstilling vi får spørsmål om ofte og det finnes sjeldent et fasitsvar. For noen er det riktig å satse med egen nettbutikk, for andre er det smartere å gjøre kundeopplevelsen i egen butikk mer unik.

Det vi vet er at så og si alle søker informasjon på nett, uansett om man liker å handle i nettbutikker eller å gå i fysiske butikker best. Det kan være produktinformasjon, prissammenligning, kundeerfaringer eller bare hvor man finner en bestemt butikk på et sted.

For å bli et alternativ for de som søker informasjon på nett bør man ha en hjemmeside. Facebook, Instagram og andre sosiale medier er svært effektive for å etablere et digitalt nettverk av kunder som kan påvirkes, men det har flere begrensninger overfor de som søker informasjon på nett.

Bør du starte nettbutikk?

En nettbutikk er jo egentlig bare en hjemmeside med betalingsløsning. Velger man en ferdig nettbutikkløsning trenger det heller ikke blir så dyrt å etablere og drifte.

Likevel tror vi sjeldent det er en lønnsom investering å starte en nettbutikk som et supplement til en fysisk butikk. Spesielt hvis du regner inn hva annet du kunne brukt tiden på i stedet for å etablere og markedsføre en ny nettbutikk.

Ja, på nett får du et langt større marked, men husk at du også får langt større konkurranse! Hvis du ikke har egne produkter eller produkter som få andre selger, blir det fort prissensitivt. Har du forutsetning for å konkurrere på pris med rene nettbutikker? Har du forutsetning for å konkurrere på markedsføring med rene nettbutikker? Har du forutsetning for å konkurrere på logistikk og leveranse med rene nettbutikker? Blir dagens butikkpriser påvirket av ny nettbutikk? Spørsmålene blir mange..

Så hvorfor bør din butikk ha en hjemmeside?

Grunnen til at du bør ha en nettside, med eller uten betalingsløsning, handler om at du blir bedre synlig på nett. Med en enkel side vil du komme opp når folk søker / leter etter en butikk som din lokalt.

Man kan også velge å gjøre mer ut av hjemmesiden. F.eks. har du og dine kollegaer mye kunnskap om det dere selger. Forteller du om dette på hjemmesiden, kan dette bli stedet hvor jeg leser meg opp på produktene senere.

Hvorfor Støyp?

Med ferdige malverk, fastpriser og en gjennomarbeidet prosess, har vi i Støyp gjort dette med hjemmeside enklere, raskere og billigere for deg. Sender du oss tekst og bilder, så har du ferdig nettside på 1 uke, til kun 7650,- eks mva!

Alle vår maler har gode videomanualer slik at du enkelt kan oppdatere og publisere innhold på siden selv hvis du ønsker det.

Vi kan hjelpe deg med innholdet hvis du ønsker det, men dette er ikke inkludert i fastprisen.

Hvilke malverk passer deg?

Når du nå skal velge en mal i Støyp så bør dette gjøres basert på innholdet du ønsker på siden. Ønsker du en generell beskrivelse av butikkene, fortelle om produkter / produktgrupper, skrive nyheter/bloggsaker... Farger, skrifttyper og innhold tilpasses din bedrift.

I din bransje kan de fleste av våre malverk passe, men nedenfor har vi satt opp noen forslag. Usikker? Bare ta kontakt på tlf. 958 26 757 - simen@tala.no

Bloggpost fra Støyp
Publisert: 28/04-2023
Skrevet av: Simen Valdemar Thorsrud

Støypform 1

Et minimalistisk og stilrent design med bilde og tydelig navigasjon til et utvalg undersider med informasjon om produkter / produktgrupper. Har ikke eksempelside av butikk, men passer bra til dere også.

Les mer om malverket

Støypform 2

En informativ forside som egner seg godt hvis du ønsker å presentere hele butikken over en enkelt side. Hvis du ønsker mer informasjon om produktene dine kan det legges til undersider for disse. Har ikke eksempelside av butikk, men passer bra til dere også.

Les mer om malverket

Støypform 8

Et malverk med mange bildegalleri. Her kan du legge opp egne produktundersider med informasjon og bilder. Har egen eksempelside av butikk

Les mer om malverket

Støypform 9

Et malverk som egner seg bra hvis du har mange produktundersider, hvor navigasjon fra forsiden består av ikon og tekstlenke. Har ikke eksempelside av butikk, men passer bra til dere også.

Les mer om malverket

Støypform 10

Et stilig malverk  hvor du kan presentere butikken i store linjer. Ikke lagt opp til egne produktsider, men egen produkt-/tjenesteside hvor man kan komme med produktinformasjon. Har ikke eksempelside av butikk, men passer bra til dere også.

Les mer om malverket

Støypform 12

Et moderne malverk med stor produktfokus. Etter en kort innledning brukes hele forsiden til å presentere produkter / produktgrupper. Har ikke eksempelside av butikk, men passer bra til dere også.

Les mer om malverket

Støypform 13

Et malverk med store bilder og en fremtredende navigasjon til 2-3 produkter / produktgrupper. Har ikke eksempelside av butikk, men passer bra til dere også.

Les mer om malverket
cross